Concurs la Borzești

Posted: 15th June 2015 by Biserica Borzesti in Uncategorized, Zilele Betleemului Stefanian
Avem marea bucurie să vă invităm la concursul „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare – istorie, credință, legendă”  organizat în cadrul proiectului educațional „Zilele Betleemului Ștefanian” ediția a III-a (1-2 iulie 2015). Proiectul se află sub coordonarea Asociației Betleemului Ștefanian, a Bisericii din Borzești, Colegiului Național „Dimitrie Cantemir” și a Școlii Gimnaziale Sfântul Voievod Ștefan cel Mare.
Concursul se adresează elevilor care se încadrează în categoria 14-20 de ani; elevii putându-se  înscrie la cele două secțiuni ale concursului :
  • secțiunea I – Referate 2-4 pagini
  • secțiunea II – prezentări Power-Point 20-30 slide-uri.
Fiecare elev care își dorește să se înscrie, trebuie să completeze un Formular de înscriere (atașat) până la data de 22 iunie 2015, urmând ca lucrarea să fie predată în format electronic până pe data de 28 iunie 2015. Expedierile se vor face la adresa de e-mail: asociatiabetleemulstefanian@gmail.com .
Fiecare elev participant își va alege un profesor coordonator care îi va indica Bibliografia și alte detalii necesare. Detalii și alte precizări sunt menționate în Regulamentul de desfășurare.
Premierea se va face pe data de 1 iulie 2015 în cadrul Zilelor Betleemului Ștefanian, iar câștigătorii vor primi diplome și premii în bani. Totodată, profesorii coordonatori vor primi diplome de participare.
Vă rugăm și ne bucurăm să ne ajutați la diseminarea acestui concurs, totodată ne bucurăm să vă invităm la evenimentele ce se vor organiza la Borzești în perioada 1-2 iulie 2015 în cadrul ZIlelor Betleemului Ștefanian.
Atașăm  Invitația, Formularul de înscriere,  Regulamentul de desfășurare și afișul concursului.
Formular de inscriere
Invitatie Concurs ZBS III
Regulament de organizare Concurs ZBS
Afis Concurs ZBS III