Avem marea bucurie să vă invităm la concursul „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare – străjer la Poarta Creștinătății”  organizat în cadrul proiectului „Zilele Betleemului Ștefanian” ediția a IV-a (1-2 iulie 2016). Proiectul se află sub coordonarea Asociației Betleemului Ștefanian, a Bisericii din Borzești, Colegiului Național „Dimitrie Cantemir”, Școlii Gimnaziale Sfântul Voievod Ștefan cel Mare și  Colegiului Național D. Ghika Comănești.
Concursul se adresează elevilor care se încadrează în categoria 14-20 de ani; elevii putându-se  înscrie la cele două secțiuni ale concursului :
  • secțiunea I – Referate (2-4 pagini) cu tema „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare – străjer la Poarta Creștinătății”;
  • secțiunea II – Concurs de fotografie pe tema „Biserica din Borzești – Ziduri în Lumină” (privire exterioară)
Fiecare elev care își dorește să se înscrie trebuie să expedieze un e-mail (în care să se precizeze: numele, prenumele, vârsta, clasa, liceul de care aparține, profesorul coordonator, secțiunile la care se înscrie și titlul lucrării) până la data de 27 iunie 2016, urmând ca lucrarile/fotografiile să fie predate în format electronic până pe data de 29 iunie 2016. Expedierile se vor face la adresa de e-mail: asociatiabetleemulstefanian@gmail.com .
Fiecare elev participant își va alege un profesor coordonator care îi va indica Bibliografia și alte detalii necesare. Detalii și alte precizări sunt menționate în Regulamentul de desfășurare.

Premierea se va face pe data de 1 iulie 2016 în cadrul Zilelor Betleemului Ștefanian, iar câștigătorii vor primi diplome și premii în bani. Totodată, profesorii coordonatori vor primi diplome de participare.

Vă rugăm și ne bucurăm să ne ajutați la diseminarea acestui concurs, totodată avem plăcerea să vă invităm la evenimentele ce se vor organiza la Borzești în perioada 1-2 iulie 2016 în cadrul Zilelor Betleemului Ștefanian.
Atașăm  Invitația,  Regulamentul de desfășurare și afișul concursului.
Afis Concurs

Vă așteptăm cu drag!